Действието е забранено за този уебсайт.
logo

„Яж, Спортувай и Обичай“

Уважаеми приятели,

Тази книга е за всички вас, които искат да запазят здравето си, но не знаят как и откъде да започнат; могат, но все нещо не им достига; а също и за хората, вече поели по този път. В нея ще намерите съвети за психологията на здравословното хранене като начин на живот. Ще откриете и подбрана информация на достъпен език как да излекувате тялото и душата си. Ще прочетете простички неща, които може би вече знаете, но в ежедневието си не им отдавате нужното внимание. Ще научите как бързо и лесно да приготвите вкусни и полезни неща, както и как да се раздвижите в залата или извън нея. Разбира се, ще отделим и специално внимание на нашето бъдеще - децата - и на изграждането на тяхната култура на хранене.

Едно от най-важните неща за промяната е човек за осъзнае, че я желае. Когато го направи, той предприема правилните стъпки в посока осъществяване на целта си. И за това не е нужна толкова воля, колкото изграждане на правилните навици. А навиците се създават постепенно.

Ако все още не сте взели решение, оставете тази книга и я отворете тогава, когато сте готови да се възползвате от информацията и методиките в нея. Всичко с времето си...

На всички останали - приятно четене и добре дошли в клуба! “Because it’s a lifestyle”

100% написана с любов!

С най-дълбока благодарност към моето семейство, приятели, треньори, учители и накрая, но не на последно място, към всички мои последователи и фенове – вие сте моето вдъхновение.

Отделно благодаря и на специалните за мен добри хора, които помогнаха безрезервно за осъществяването на този проект и, без които той нямаше да бъде факт.