Действието е забранено за този уебсайт.
logo

На пазар за здраве

Пазаруването може да бъде истинско изпитание. Както се казва – колкото по-далече от изкушенията, толкова по-добре. Може би и вие спадате към голямата част от хора, които не успяват да устоят на примамливата храна в магазина. Затова направете списък с необходимите продукти. Той не само ще ви спести време, но и ще ви помогне да планирате храната си за цялата седмица.

Съставянето на подробен план с необходимите хранителни стоки ще ви помогне да купувате само определени стоки и ще ви държи далеч от изкушенията. Да не говорим, че точно липсата на организация и планиране на това, какво ще ядем през деня, ни кара да консумираме каквото ни падне. Когато огладнеем, вече е късно да мислим за здравословно хранене, не се получава, гладът е по-силен от нас. Познато ли ви е това състояние? Сигурна съм, че да. Затова ви съветвам да поддържате постоянно хладилника си пълен със здравословни храни, а шкафа с някои супер храни.

А за тези, които се хранят навън, имам два основни съвета:

  1. Винаги поръчвайте половината порция за вкъщи, така ще сте сигурни, че ще хапнете точно толкова, колкото ви е необходимо.
  2. Помолете сосовете към меса, салати и т.н да ви бъдат сервирани отделно.

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *